• ezgif.com-gif-maker (1)

Slimme White

Categories: ,

 

SlimmeWhite untuk kuruskan badan dan cerahkan kulit badan..

Hai korang aku nak kenalkan satu produk untuk turunkan berat badan iaitu SlimmeWhite..Ramai yang dah guna produk mesti akan berpuas hati..Siapa yang dok risau tengok muka sendiri kusam tak bermaya, gelap, nak kurus nak putih glowing2 tu semua boleh cuba minum SlimmeWhite ni..InshaAllah..*

SlimmeWhite ni adalah yang pertama di Asia sebab ia menggunakan formula dari gabungan Garcinia Cambogia & Glutathion istimewa untuk setiap wanita dan lelaki yang nak kurus dan mencerahkan kulit hanya dengan 2 sudu setiap hari..*

SlimmeWhite ni juga mengandungi 8 jenis herba yang berkesan untuk menurunkan berat dan memutihkan seluruh badan.*

Mesti ada yang tertanya-tanya produk SlimmeWhite ni lulus KKM tak?? Ofcozzz lulus KKM yang ada standard penyulingan..kalau tak percaya boleh check kat website KKM.. (No. Ruj KKM : 210915/08/304)
*Disclaimer : Result May Vary From Person To Person
Tidak sesuai untuk golongan :
  • Wanita mengandung, berpantang & menyusukan anak
  • Berumur kurang dari 15 tahun & melebihi 55 tahun
  • Pesakit jantung, diabetes & pesakit kronik
  • ¬†Migrain

Harga RM120

Berminat utk dapatkan Slimme White?

Hubungi kami :

 

018-3640212

018-3640212

018-3640212

 

*Disclaimer : Result May Vary From Person To Person

Open chat
Perlukan Bantuan?
Hello, apa boleh saya bantu?